RAZMJENJUJ SLIČICE NA FACEBOOK-u

BK!

Ja sam Tigran Golodayev iz Oymyakona, najhladnijeg mjesta na svijetu. O toj neopisivoj hladnoći ću malo kasnije….Ovaj tjedan mi je najsretniji u životu jer sam na zimskim praznicima i zato što mi je pripala čast biti predstavnik svih gooolmanijaka koji sakupljaju sličice GOOOLMANIA2018!

Ej, koja fora….skroz sam uzbuđen jer obožavam nogomet i treniram ga od 3. godine. Jedva čekam da počne svjetsko nogometno prvenstvo koje je ove godine u Rusiji. Tako da ću vam ja donositi informacije iz prve ruke, skoro pa s terena 

Ja već imam svoj Gooolmania2018 album i par paketića sličica. A ti?
Hajde, odjuri po svoj besplatni primjerak albuma na kiosk Tiska i iNovina. Naravno kupi i tonu sličica….

Hej, je l’ znaš da kad popuniš album možeš dobiti majicu na poklon!?!
Pripremio sam i SMS nagradnjaču s fenomenalnim nagradama… Ma svašta nešto….samo me prati na Fejsu i znat ćeš sve!

Moj profil na FaceBooku je TIGRAN GOLODAYEV – pofrendajmo se!

Prati službenu GOOOLMANIA2018 Facebook stranicu da saznaš sve novosti.

I kad si već na Fejsu ubaci se u grupu GOOOLMANIA 2018 – RAZMJENA DUPLIĆA  pa se dogovaraj s ekipom oko zamjene duplića.

 

Imena igrača

Tvorci albuma su zamislili da prilikom popunjavanja malo mozgaš pa da pomoću zagonetnog opisa i sličice odgonetneš tko se krije pod brojem sličice. Ispod sličice imaš bijelo polje u koje trebaš upisati ime i prezime igrača. No, kako bih ti pomogao pronašao sam jednog bloggera koji je već sve popunio i napravio popis 🙂 , zove se NOGOMETNI GENIJE.

 

Idem sada otrčati 20 km da se ugrijem jer danas je baš hladno kod nas…minus 49 ˚C, a nakon toga počinjem s odbrojavanjem dana do prvenstva…

BK!